Medvídek Lup a jeho kamarádi - Smolíková, Klára (Mladá fronta, 2008)
Medvídka Lupa a jeho kamarády z lesa znají dobře všechny děti, které čtou časopis Sluníčko. Autoři kresleného miniseriálu rozšířili jednotlivé příběhy o zajímavé i poučné hádanky a hříčky, a vznikla tak hrací knížka, která je vhodná jak pro předškoláky, tak pro děti, které již chodí do školy a mohou si příběhy i zadání úkolů přečíst samy.