Tanec lovců lebek, aneb, Proč bychom se nevrátli - Šmíd, Zdeněk, 1937-2011 (Paseka, 2011)
Poslední humoristický cestopis se Zdeňkem Šmídem a jeho vodáckou partou. Tentokrát se s nimi vypravíme do bornejského pralesa za lovci lebek....