Prsten černého rytíře - Thilo (1001 dobrodružství, 2010)
Příběh z nové edice, v níž se hrdinou stává sám čtenář. Na jeho rozhodnutí záleží, jak se děj bude odvíjet. Dobrodružná výprava do středověku. Příběh plný napětí i humorných situací. Hlavní hrdinové jsou pověřeni dalším úkolem, vrátit rytíři Gerovi Spravedlivému vzácný pečetní prsten