Temné kosti - Reichs, Kathy, 1950- (BB art, 2012)
Čtrnáctá kniha série Temperance Brennanová. Do města se na automobilové závody Nascar sjíždí na dvě stě tisíc fanoušků a u charlottského okruhu se v sudu s asfaltem najde tělo. Temperance Brennanová zvažuje různé teorie, ovšem nález podivné toxické látky v sudu s tělem je všechny zpochybní. Během závodů navíc zmizí zaměstnanec Střediska pro kontrolu a prevenci chorob. Tempe to nepokládá za pouhou shodu okolností. Použil tento muž chemikálie z laboratoře k vraždě? Anebo je pravda ještě hrozivější? Jaká další tajemství se tu skrývají?