Vřesoviště - Bauer, Belinda, 1962- (Argo, 2012)
Originální psychologický thriller plný napětí je vynikající prvotinou Angličanky Belindy Bauerové. O kvalitách románu svědčí nejen nadšený ohlas čtenářů, ale i uznání, jehož se mu v roce 2010 dostalo od britské asociace autorů detektivek: získal jednu z nejprestižnějších cen - Zlatou dýku.