Příliš mnoho štěstí - Munro, Alice, 1931- (Paseka, 2013)
Nový svazek próz Alice Munroové opětovně potvrzuje autorčinu schopnost nahlédnout hluboko do duší svých mladých i stárnoucích hrdinek, čelících tentokrát ve větší míře než v předchozích knihách zlomovým životním situacím.