Dynastie Morlandů. Klikatá cesta - Harrod-Eagles, Cynthia, 1948- (Knižní klub, 2013)
Pár let po válce se o nové začátky se snaží i Morlandové. Polly v New Yorku vede svůj módní salon a vytrvale odmítá dvoření bratrance Lennieho. Na večírku u přátel se seznamuje s velice ctižádostivým mladým mužem - Renfrewem Hawrthornem Alexanderem, který míří opravdu vysoko - až do Bílého domu. Polly se za něj provdá. Později Polly potkává v New Yorku svou lásku - německého zajatce z Morlandu, Ericha. Je to osudové setkání - ale teprve se ukáže, jestli je pro Polly opravdu tím pravým. Štěstí se usměje i na Jacka, zmítaného poryvy hospodářské krize.