Stanice odložených lásek - Körnerová, Hana Marie, 1954- (MoBa, 2011)
Příběh dvou kamarádek z malé vesničky na břehu Labe, kam se také v průběhu života neustále vracejí. Jejich osudy se odehrávají v kulise 70.-90. let 20. stol. Lásky šťastné i nešťastné, manželství vydařená i nevydařená, průšvihy, trapasy i humorné historky...