Falešná hra - Preston, Douglas J, 1956- (BB art, 2013)
Podvodníka Gideona Crewa čeká druhý náročný úkol. Špičkový jader ný vědec přijde o rozum, vezme si jako rukojmí naprosto nevinnou r odinu, pak při policejní akci jednoho z rukojmí zastřelí a převrát í celou čtvrť vzhůru nohama. Radiace nad New Yorkem prozradí sklad , kde před nedávnem někdo sestrojil jadernou bombu. Všechny důkazy svědčí o tom, že jde o spiknutí, jehož cílem je vyhladit jedno z amerických velkoměst. Gideon Crew musí stopovat členy teroristické buňky z New Yorku až do hor Nového Mexika a má jen deset dnů na t o, aby je odhalil a zneškodnil