Řím - Koval, Josef (Ikar, 2013)
Více než 750 barevných fotografií vám ukáže nejkrásnější tvář Říma. Tabulky Nenechte si ujít vás upozorní na nejvýznamnější památky a zajímavosti. Podrobné a přesné mapy vám přiblíží čtvrti, ulice a budovy. Jedinečné průřezy a plány podlaží vám umožní nahlédnout do veřejných budov a památek.