Afrika, má láska : příběh Bílé Masajky pokračuje- - Hofmann, Corinne, 1960- (Euromedia Group - Ikar, 2012)
Corinna žije spokojeně se svou již dospělou dcerou Napirai, jejímž otcem je někdejší masajský náčelník, ve Švýcarsku, ale ví, že Keňa navždy zůstane její velkou láskou a druhým domovem. Napirai oslavila 20. narozeniny a Corinna touží dceři konečně představit zemi, v níž leží její kořeny, seznámit ji s vlastním otcem, babičkou a nevlastními sourozenci. Napirai však stále ještě váhá. Corinna mezitím podnikne dvouměsíční cestu po severní Namibii, nějaký čas stráví v Keni, kde chce poznat život obyvatel v nairobských slumech a seznámit se s činností dobročinných organizací, jež se snaží tamním lidem pomáhat a změnit jejich osud k lepšímu. A pak dostane vřelý dopis od švagra Jamese, což je poslední impuls k tomu, že se Napirai rozhodne navštívit Barsaloi a poznat svou africkou rodinu.