Důvěra až za hrob - Rollins, David, 1958- (Talpress, 2013)
Pro zvláštního vyšetřovatele majora Vina Coopera to začíná kulkou odstřelovače, která si vezme život mladého amerického vojáka na běžné hlídce v Iráku.