Špaček v porcelánu, aneb, Etiketa, vole! - Špaček, Ladislav, 1949- (Mladá fronta, 2011)
Univerzální rádce pro děti a mládež: v knize najdete vše, co potřebujete, abyste elegantně a s přehledem zvládli každodenní i výjimečné situace.Vtipná knížka odborníka na slušné chování s množstvím názorných ilustrací. Předcházet netaktnostem a trapným situacím je lepší, než je později napravovat. Naše chování je ta nejlepší prezentace a tato kniha je právě o tom, jak se zachovat v každodenních situacích, ale i při slavnostních příležitostech. Dobré vychování je dnes opět žádané a nepostradatelné pro každého, kdo chce být úspěšný!