Tom Gates: Naprosto fantastický (skoro ve všem) : Úžasný deník - Pichon, Liz (Fragment, 2013)
Pátá kniha série Tom Gates (volně navazuje na tituly "Úžasný deník - Tom Gates", "Úžasný deník - Tom Gates: Super hustý výmluvy!", "Všechno je fakt šílený!" a "Úžasný deník - Tom Gates: Geniální nápady (většinou)"). Tom Gates se tentokrát těší na školní výlet se sportovními aktivitami. Bude se podnikat fůra skvělých věcí: vyrábět vory, pořádat půlnoční hostiny, sledovat různá prapodivná zvířata. Bude to paráda! A hlavně, nikde žádní rodiče ani votravný sestry!