Harry Potter a Kámen mudrců. - Rowling, Joanne K., 1966- (Albatros, 2001)
Brýlatý chlapec s nachovou jizvou na čele, připomínající blesk - to je Harry Potter, jedenáctiletý učedník čarodějných umění. Pro potěchu všem duším okouzleným fantazií jej autorka vyslala ze své vlasti. Vítejte i vy mezi jeho příznivci...