Bradla v šuplíku - Kandl, Ivan, 1957- (Brána, 2014)
Kniha, kterou právě otevíráte, je zcela určitě nevšední svým zpracováním i obsahem. Autor v ní vypráví humorným, mnohdy syrovým způsobem o své dvanáctileté profesní kariéře učitele na jedné pražské střední škole.