Už žádné výmluvy! Co teď říkáš, to pak prožíváš - Dyer, Wayne W., 1940- (Keltner, 2013)
Dostali jste se v životě do situace, kdy se vás okolí snažilo odradit od toho, co děláte, nebo chcete dělat? "K čemu ti to bude." " To tě neuživí." "Neumíš zpívat." "Nemáš jedničky." Jistě to znáte. Kniha Už žádné výmluvy! je právě o tom - učí děti, jak se nenechat odradit, jít si za svým snem a nevymlouvat se! Kniha vypráví příběh chlapce, který má zdánlivě neuskutečnitelný sen. Výmluvy a pochybnosti jako "nejsem dost chytrý" nebo "je to příliš těžké" ho však téměř odradí od jeho naplnění a on se svého snu málem vzdá. Knihu mohou jako výchovnou pomůcku využít nejen rodiče, ale také učitelé a kdokoliv, kdo pracuje s dětmi.