Rozhovory s planetami - Procházka, Václav, 1979- (Občanské sdružení Česká geologie, 2014)
Děj sestává z výletů do permonického nebe, příprav na ně, a často vzpamatovávání se z nich. Info o planetách je zapracované do příběhu, aby bylo podávané pokud možno "mimochodem". Příběh zachovává snadno uchopitelnou logiku, pohádkové a sci-fi motivy nejsou používány bezhlavě a od reálií jsou lehce rozpoznatelné