Elyonova země. Desáté město. - Carman, Patrick (Elyonova země, 2014)
Všude tam, kde se oceán setkává se zemí, kde útesy jsou tajemné a skály rozeklané, leží Elyonova země plná magických tajemství. Alexa má její osud ve svých rukou. Ma-li zvítězit dobro, musí najít Desáté město a odhalit velké tajemství. Dokáže Alexa splnit poslání, pro něž byla vyvolena? Poslání, které rozhodne o osudu Elyonovy země a všech, kdo v ní žijí? Poznejte prokletí, které sahá hluboko do minulosti, ve třetím dílu trilogie Elyonova země