Tři banány, aneb, Petr na pohádkové planetě - Slabý, Zdeněk Karel, 1930- (Mladá fronta, 2015)
Někde ve vesmíru je určitě Pohádková planeta. Rakety možná záhy přistanou na Marsu, na Venuši, na Jupiteru nebo kdekoli jinde, ale na tuhle planetu se mohou dostat pouze ti, kdo nezapomněli na pohádky..