Chrápání a jak si s ním poradit - Wu Li (Portál, 2013)
Ten, kdo chrápe, žije nezdravě, a ten, kdo je tomuto nočnímu koncertu vystaven, stejně tak. Silné nadměrné chrápání vede k poruchám spánku, trvale poškozuje imunitní systém a může způsobit srdeční obtíže a problémy krevního oběhu. Postižení bývají vystaveni trvalému stresu, který se často zrcadlí i v zátěži v partnerských vztazích. Tomu všemu se však lze vyhnout. Tato kniha seznámí čtenáře s pravidly zdravého spánku. Jsou v ní pojmenovány i hlavní příčiny chrápání.