Příběhy z měsíční houpačky : autogenní trénink pro děti od 4 let - Müller, Else (Portál, 2010)
Asi nejoblíbenější knihu Else Müllerové používají především rodiče jako četbu pro děti před spaním. Poetické příběhy s barevnými ilustracemi jsou psány podle metody autogenního tréninku prof. J. H. Schultze, která akcentuje fantazii, uvolnění a meditaci jako vyrovnání vůči našemu často jednostranně racionálně zaměřenému životu. Tento trénink působí pozitivně na psychosomatické poruchy, na stres, odlehčuje vegetativní nerovový systém, pomáhá regeneraci organismu a podporuje jeho imunitu