606 - sex zero sex, aneb, Bohové nejsou online - Chárková, Lada M. (Cykloknihy, 2014)
Strhující příběh, který se odehrává střídavě v Čechách a u Rudého moře, je plný exotiky, poznávání, humoru, vášně i erotiky. Ponoříte se do šťavnatých, nebývale intimních, s humorem i nadsázkou vylíčených zážitků zralé vdané Evropanky s podstatně mladším ženatým arabským lékařem z tamní vládní garnitury. Pikantní zpověď mapuje období, kdy oba "dali svým hlavám holiday a nechali konat jen svá těla"