Kouzlo všednosti - Keleová-Vasilková, Táňa, 1964- (Noxi, 2015)
Komorní příběh mladých manželů Magdy a Adama. Přestože oba byli přesvědčení, že jim dvěma se to stát nemůže, čas ukázal, jak se mýlili. Všednost, jednotvárnost, nekonečný koloběh stejných rán a stejných večerů postupně mění jejich společný život. Ani si nestačili všimnout, kdy se to vlastně stalo, ale najednou jako by v jejich vztahu bylo něco mrtvého. A nástupem Magdy do práce se všechno ještě zhorší. Může mít všednost i svoje kouzlo?