Logopedické hádanky. veršované doplňovačky k procvičování výslovnosti - Havlíčková, Jana (Portál, 2014)
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit. Dvouřádkové hádanky tvoří mezistupeň mezi nácvikem slova a básničky. Navíc jsou hádanky pro děti zábavné, protože se na jejich "přečtení" samy podílejí tím, že hledají vhodné slovo