Roštěnka - Clayton, Alice (Erotic, 2014)
Druhá kniha série Cocktail. Hra na společnou domácnost nebyla nikdy větší zábava... ani větší zmatek. I v práci toho má Caroline až nad hlavu - po odjezdu své šéfky na líbánky převezme vedení celé designérské firmy a navíc má na starost rekonstrukci nádherného starobylého hotelu v Sausalito. A protože její sexy přítel Simon létá fotografovat po celém světě, nezbývá jim než věřit v pravdivost rčení "Láska i hory přenáší"