Ztracená - Fielding, Joy, 1945- (Ikar, 2009)
Noční můra Cindy Carverové se vrací - už zase ztratila svou dceru. Poprvé se to stalo, když bylo Julii pět let a zmizela na dětském hřišti, podruhé v Juliiných čtrnácti, když se dcera rozhodla raději žít se svým otcem. Nyní, ve svých jednadvaceti letech, se nevrátila z hereckého konkurzu. Cindy zahájí zoufalé pátrání, ve kterém jí pomáhá Neil Macfarlane. Kam zmizela Julia? Uvidí ji Cindy ještě někdy nebo je pro ni navždy ztracená?