Usain Bolt : rychlejší než blesk : můj životopis - Bolt, Usain, 1986- (Mladá fronta, 2014)
Autobiografie nejrychlejšího člověka všech dob a superstar, jehož talent a charisma z něj udělaly jednoho z nejznámějších lidí planety.