Dobře jíst, lépe se cítit : jak na to : 200 osvědčených tipů, jak se správně stravovat pro zdraví a pohodu - Rodriguez, Judith C. (Jak na to (Metafora, 2014)
200 osvědčených tipů, jak se správně stravovat pro zdraví a pohodu Jídlem ke zdraví a štíhlé postavě Děsíte se slova dieta? S námi se ovšem bát nemusíte. To, co vám nabízíme, je veselá, zdravá a účinná dieta-nedieta