Velké otázky. Filosofie - Blackburn, Simon, 1944- (Universum, 2011)
Ambiciózní řada Velké otázky je jedinečným, přístupným a stručným shrnutím největších myšlenek lidstva. Předkládá základní problémy vědy a filosofie a nabízí odpovědi nejvýznamnějších myslitelů.