Rafaelova škola. Rohy faunů. - Štulcová, Renáta, 1969- (Mladá fronta, 2013)
Třetí kniha série Rafaelova škola.Faunka Marina vstupuje do třetího ročníku Rafaelovy školy v Lesním sídle krále Pana. Učí se žít v lese, starat se o královy zvířecí mazlíčky a meditovat s Lunou, když jí nastanou starosti. Její maminka se začne chovat velmi podivně. Na každý víkend zmizí a svou lásku nevěnuje ani Marině ani jejímu otci, ale Marininu štěněti Čertovi. Stejně podivně se začnou chovat i Marinini spolužáci. Marina se trápí, chtěla by všem pomoct, ale jak vypátrá, kdo tohle všechno způsobil?Přitom je už druhým rokem zamilovaná do hráče školního florbalového družstva se zvláštním jménem Plantefolie. Jak dopadne jejich první rande? Je Plantefolie Marinina životní láska?