Nultá hodina - Lundberg, Lotta, 1961- (Fleet, 2016)
Nultá hodina, Stunde Null, je termín, který se v Německu používá pro označení období bezprostředně po 2. světové válce. Lotta Lundbergová umně splétá tři ženské hlasy způsobem, který připomíná román "Hodiny" Michaela Cunninghama. Autorce se podařilo vykreslit období po 2. světové válce a zachytit vnitřní svět všech tří hrdinek - Hedwig, Ingrid a Isy - v mezní životní situaci