Smrt má oči mojí dcery - Treadway, Jessica (Ikar, 2015)
Hanna se snaží zapomenout na brutální útok, při němž zemřel její muž, ona sama málem přišla o život a který na ní dodnes zanechal fyzické i psychické následky. Situace je o to horší, že útočníkem byl tehdejší přítel její dcery, jež ho navíc hájila před soudem. Tři roky spolu nemluvily, teď se však náhle Dawn ozvala, že by matku přijela navštívit. A to zrovna v době, kdy se případ znovu otevírá - a s ním ovšem i všechny rány, vzpomínky na hrůzostrašnou noc, ale především také otázka, kdo Hannina dcera, odmalička matkou protěžovaná, ve skutečnosti je