Sedmý smysl. Ostrov zasvěcení. - Pacovská, Ilka (Albatros, 2012)
Napínavé, tajuplné čtení, prolínání reálného světa s fantasy. Příběhy Hanky, Sváti a Rafana připomínají Harryho Pottera a autorka nezapírá, že ji knihy o Harrym inspirovaly, nicméně vytvořila nový svět a nové hrdiny, kteří žijí svým vlastním životem