Učíme se číst s Josefem Ladou - Kneblová, Hana, 1976-
Jednotlivá písmena abecedy, krátké věty a jednoduché říkanky a příběhy s obrázky Josefa Lady. Slabikář pro začínající čtenáře, vhodný k procvičování čtení doma i ve škole.