Lidé a země : zeměpisný a cestopisný měsíčník (Lidé a Země, 2017)
Populárně naučné zeměpisné a cestopisné články, reportáže, fejetony, informace průvodcovského rázu, rady na cestu. Seznamování čtenářské obce s přírodními a kulturními krásami, hospodářstvím, tradicemi a životním stylem obyvatel jednotlivých zemí a oblastí