Utajené vládkyně : ženy slavných mužů - Glockner, David, 1971-
Autor se snaží zachytit soukromý život pěti žen: Nadeždy Alliujevové, Milevy Marićové-Einsteinové, Virginie Elizy Clemmové Poeové, Lindy Keithové a Olgy Havlové. Pozornost věnuje také osudům jejich manželů nebo potomků. Text doplňují černobílé fotografie.