Krasojezdkyně - Moyes, Jojo, 1969-
Dívka Sarah se učí jezdeckému umění od svého dědečka, bývalého špičkového drezéra. V jejích čtrnácti letech dojde ale k tragické události a mladičká krasojezdkyně se od té chvíle musí protloukat životem sama. Její život nabere nečekaný spád, když se Sarah připlete mezi právničku Natashu a jejího prakticky již bývalého manžela Maca...