Případy soudce Ti. - Lenormand, Frédéric, 1964- (Černá káva)
Kdo by se odvážil vydávat se za soudce Ti? Zkušeným zlodějům v přestrojení za soudce a jeho pomocníka se podaří oklamat a okrást bohaté obchodníky s nefritem. Soudcova kariéra tak visí na vlásku a hrozí mu vyhnání do hor mezi nevzdělané pastevce. Jeho paní se mu snaží zachránit pověst tím, že mu zajistí služby spisovatele, který dokáže umně zkrášlovat zprávy o soudcově vyšetřování. Tou dobou se Ti pouští do deset let starého případu krádeže chrámových soch. Pro záchranu své kariéry neváhá přejít strašidelný most, setkat se s obávanou vražedkyní nebo vyzvat na souboj veslaře každoročních závodů dračích lodí. Nakladatelská anotace.