Pohádky z loutkového divadla - Bešťáková, Eva, 1932- (Pikola (Euromedia))
Bylo jedno loutkové divadlo, bylo moc hezké a každou neděli hrálo veselou pohádku pro děti. Princezna a čert byli na jevišti často, a lesní víla a myslivec zase jen zřídka. A právě kvůli tomu se pohoda na divadle pokazila: loutky si začaly mezi sebou role závidět. A principál aby rozpory řešil. Ach jo, i ty loutky už se chovají jako lidi! Nakladatelská anotace. Kráceno.