Vrahova modlitba : lékařka Adélie čelí kruté pomstě - Franklin, Ariana, 1933-2011 (Jota, 2011)
Na příkaz krále Jindřicha II. odplouvá Adélie jako doprovod desetileté princezny, která se má v Palermu provdat za Viléma II. Sicilského. Na cestě ji ochraňují Arab Mansur a milenec Rowley, při čemž musí společně čelit jak náhlému onemocnění princezny Johanky, tak útokům neznámého vraha. Osvědčený, čtivý, údajně poslední příběh neohrožené "vykladačky smrti".