Robinson - Sís, Petr, 1949-
Autor proplétá legendární příběh Robinsona Crusoe se zážitkem z vlastního dětství. Nádherně ilustrovaný příběh objevuje skutečnou hodnotu soběstačnosti, samoty a přátelství