Hraničářův učeň. - Flanagan, John, 1944- (Egmont, 2014)
Druhá kniha z fantasy série o hraničářském učni a jeho přátelích. Will s Horácem doprovází hraničáře Gilana vezoucího do Celtiky poselství pro krále Swyddneda. Určeno starším dětem.