Táta za všechny prachy - Walliams, David, 1971- (Ahoj! (Argo))
Humorný i dojemný příběh o bývalém automobilovém závodníkovi, který se, aby uživil sebe a svého syna, zaplete s mafií. Pro děti okolo 10 let.