Zlaté příběhy Čtyřlístku : 1992-1993 - Štíplová, Ljuba, 1930-2009 (Čtyřlístek, 2008)
Desátá velká kniha dalších devatenácti dobrodružství čtyř přátel ze Čtyřlístku - Fifinky, Bobíka, Myšpulína a Pindi.