Střemhlavý pád - Brown, Sandra, 1948-
Thriller odehrávající se za dramatických okolností v severní Georgii v horách. Tam má namířeno pilot malého letadla, doručující záhadnou černou schránku, na kterou čeká více lidí, než by mělo.