Nevěra na zakázku - Scott, Stephanie, 1983-
Psychologický román ze silně patriarchální společnosti v Japonsku. Muž si najme agenta, který má svést jeho ženu, aby tím získal výhodnější podmínky pro rozvod. Tím se ale rozpoutá vášnivý milostný románek, který má dalekosáhlé následky.