Volání havrana - Smith, Wilbur A., 1933- (Klokan (Alpress))
Když se Mungo, syn bohatého majitele plantáže, vrátí ze studií domů, čeká ho nemilé překvapení. Rodina je na mizině a láska z dětství Camilla se provdala za nenáviděného Chestera, který se k ní navíc chová velmi zle. Mungo je zaslepen touhou po pomstě, ale musí se rozhodnout, kam až je ochoten zajít, aby si vzal zpátky vše, co mu patří