Zdivočelé pohádky - Dahl, Roald, 1916-1990 (Pikola (Euromedia))
V této parodii klasických pohádkových příběhů ve verši provedl autor reinterpretaci šesti známých pohádek, které místo tradičních konců mají konce překvapivé.