Lest - Brown, Sandra, 1948-
Detektivní příběh s milostným podtextem vypráví příběh důvěřivé Talie a jejího manžela, kterým je podvodník všech podvodníků. Naštěstí je na scéně Drex Easton, agent FBI. A možná je všechno jinak.